HOXE COMEZAMOS A COÑECER CARACTERÍSTICAS DOS ALIMENTOS. CLASIFICÁMOLOS ATENDENDO A SÚA ORIXE EN: ANIMAL, VEXETAL E MINERAL.
DENTRO DOS DE ORIXE MINERAL ATÓPASE A AUGA. E PARA SORPRESA DE TOD@S (INCLUÍDAS ALGUNHAS PROFES) TROUXEMOS AO RESTAURANTE COKI UNHA BOTELLA DE AUGA DE CABREIROÁ COLLIDA DO PROPIO MANANTIAL QUE ESTÁ EN VERÍN (OURENSE). A ULIMOS E PROBAMOS, NIN PARECIDA A QUE SE COMPRA NAS TENDAS, A UNS LLE CHEIRABA A OVOS PODRIDOS A OUTROS A FROITA,... AO DEGUSTALA A UNS LLE DABAN GANAS DE VOMITAR E OUTROS QUIXERON REPETIR. COMO EN TODO O QUE DEGUSTAMOS, HOUBO DIFERENCIAS DE OPINIÓNS.
Cada día me quedo más impresionada de tu capacidad de enseñar a nuestros niños...felicito a todos..
ResponderEliminar