ALGUÉN COÑECE O ALIMENTO QUE TROUXO HOXE SOFÍA AO...
RESTAURANTE COKI?
ALGUNHAS DAS CARACTERÍSTICAS QUE DIXERON OS COCIÑEIR@S DO "ALIMENTO" FORON:
- SEMÉLLASE AS XUDÍAS...
PERO SOFÍA AFIRMOU QUE NON SON XUDÍAS...
- TEN COR VERDE
- SON PLANAS
- É DELGADO
- TEN ALGUNHA PEPITA POR DENTRO
- TEN UN RABITO
QUE É?
...
COMO SE COCIÑA?
...
NON O TEMOS MOI CLARO...
PERO SEXA O QUE SEXA... (AFIRMOU ALGÚN COCIÑEIR@)
PODEMOS UTILIZALOS PARA FACER UNHA ÁRBORE DE NADAL COMO A ÁRBORE NOVA QUE TEMOS ABAIXO NO BLOG...
Hola Cociñeir@s: lo que trajo Sofía es una verdura que se llama TIRABEQUES, ¿ qué nombre, verdad?. También conocidos como bisaltos, son unas vainas de la misma familia y género que los guisantes. Son muy populares en Cataluña y Aragón. Su sabor es suave y son muy ricas.Es muy importante comer verduras.
ResponderEliminarAprovecho para enviarles mis felicitaciones a ustedes y a las profes, porque lo que hacen en clase en fabuloso y todo muy rico, que divertido aprender de esa manera. Besitos a tod@s.
PENSO QUE SON TIRABEQUES.COMO NO LAS VEO DE CERCA
ResponderEliminarBUSCAR EN IMAGENES Y COMPARAIS.
EU XA PUXEN O ARBOL DO COLEXO NO SALON, ENCIMA DO RELOXO
ResponderEliminarQUE BEN MARÍA! SEGURÍSIMO QUE QUEDOU MOI BEN E QUE A PAPA NOEL E AOS REIS MAGOS TAMÉN LLES VAI A GUSTAR E CANDO A VEXAN VAN DEIXAR MOITOS AGASALLOS AO SEU LADO. MOITOS BICOS E BO NADAL!!!
ResponderEliminar