HOXE UNHA COCIÑEIRA
TROUXO AO RESTAURANTE COKI...
1º OBSERVÁMOLO E DESCRIBÍMOLO...
DESPOIS BUSCAMOS INFORMACIÓN EN INTERNET!!!
AÍNDA NON O PROBAMOS... PORQUE NON TEMOS MOI CLARO COMO PREPARALO!
O DEIXAMOS PARA O XOVES!!!
PERO...
- DE QUE SE TRATA?
- A QUE SABE?
- COMO SE PREPARA?
ALGUÉN NOS PODE AXUDAR???
Ola cociñeiriñ@s!
ResponderEliminarEse alimento é o kumquat tamén coñecido como laranxa anana. Procede da China (aínda que ese vén de Sudáfrica).
Pódese comer de diversas formas:
1. Lavalo moi ben, cortalo en rodaxas e comelo (se vos sabe algo amargo podedes botarlle un pouco de azucre).
2. Pódese facer unha ensalada con el, tamén se come con xeados, con el se fai marmeladas e mesmo licores.
Bicos a moreas!