NO MENÚ DE HOXE DO RESTAURANTE COKI...
BISCOITO
MOI ESPECIAL!!!
POR QUE?
- POLA SÚA FORMA, COR,...
NOONNNN...
-POLOS SEUS INGREDIENTES
NOONNNN...
PORQUE O FIXO PARA NOS A PROFE BEA!!!
(QUE NOS ACOMPAÑOU NAS ÚLTIMAS SEMANAS NO RESTAURANTE)
CORTAMOS E A DEGUSTAR!!!
HIPER-RICO...
REPETIMOS E REPETIMOS...
ATA REMATAR TODIÑO!!!
MOITÍSISISMAS GRAZAS BEA...
POLA TÚA AMABILIDADE E PACIENCIA...
E POLO TEU BISCOITO!!!
SABROSÍSÍSIMO
ATA PRONTO...
Ola a todos!
ResponderEliminarHoxe Xiana levou setas cultivadas en sobrado dos Monxes. Son un regalo da avoa Paquita e da tía Carolina que se dedican ó cultivo de setas.
As setas podense facer de moitas maneiras.
En revolto de ovos
Con taquiños de xamon e allo.
Ou acompañando a unha carne estofada.
Bueno así e como as solemos comer nos pero espero que busquedes a forma mais axeitada para probalas todolos cociñeiros e cociñeiras; incluidas as profes do restaurante Coki.
Saludos. Cristina.
MOITÍSISIISMAS GRAZAS... FOI TODO UNHA SORPRESA, RECIBIR SEMELLANTE MANXAR, TEÑEN UNHA PINTAZA!!!
EliminarHOXE ESTIVEMOS OBSERVANDO, DESCRIBINDO,... E PENSANDO COMO COCIÑALAS...
PARA MOIT@S COCIÑEIR@S VAI A SER A SÚA PRIMEIRA VEZ...
PERO ASEGURO QUE NON SERÁ A ÚLTIMA!!!
MOITISISISMAS GRAZAS AVOA E TÍA DE XIANA...
BIKIÑOS COCIÑEIR@S...
PARA UNHA FAMILIA COCIÑEIRA!!!
UNHA APERTA MOI GRANDE PARA A PROFE BEA. GUSTOUME MOITO O BISCOITO E MÁIS OS SEUS CONTOS.
ResponderEliminarMOREAS DE BICOS