sábado, 30 de noviembre de 2013

EU COCIÑO, TI COCIÑAS?... NO PROGRAMA REPOR TVE!!!

EU COCIÑO, TI COCIÑAS?
NO PROGRAMA REPOR DE TVE

EMITIUSE O PASADO DOMINGO 24 NO CANAL 24h.
E O PASADO MÉRCORES 27 EN TVE1
PREPARAMOS...
A 1ª RECEITA DA 4ª TEMPADA...
COCIDO GALEGO!!!
SE O QUERES VER...
PREME A CONTINUACIÓN NO min. 20 APROX!
MOITÍSISSIMAS GRAZAS FAMILIAS...
POLA VOSA COLABORACIÓN E PARTICIPACIÓN!!!
MOITÍSISIISMAS GRAZAS A TVE1...
FOI UN PRACER PARA @S COCIÑEIR@S PARTICIPAR NUNHA DAS VOSAS REPORTAXES!!!

2 comentarios:

  1. Hola a todos.
    A verdade e que salistes moi favorecidos na tele.
    O queixo fresco con marmelo...mmmmm! Que boa pinta tiña..!!
    A propósito Xiana e eu preguntamos sobre a espiga reina e o avo Manolo dixonos que antiguamente a espiga reina tamen se lle coñecia como o millo dos corvos. Por que?
    Porque como a espiga reina ten un color granate os corvos non o comían porque non o vian tan ben como as espigas de cor amarelo. Xa que as de vir amarelo reluce maís a sua vista.
    Pero porque hai tan pouca reinas nin I sabemos. Os avos de Xiana; Manolo e Lola encheron o horreo de millo. Todo de cor amarelo. Reinas había catro en total.
    Bicos a todos!!
    Cristina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. MOITÍSISIMAS GRAZAS CRISTINA,
      POIS SI... QUE É CURIOSO O DA ESPIGA REINA, CANDO MAÑÁ SE ENTEREN OS COCIÑEIR@S... VAILLES ENCANTAR!!!
      MOITÍSISISMAS GRAZAS AVÓS DE XIANA POR COMPARTIR UNHA DAS VOSAS ESPIGAS REINAS...
      BIKIÑOS A MOREAS...
      PARA UNHA MAMÁ COCIÑEIRA!!!

      Eliminar