miércoles, 22 de enero de 2014

1ª e-TAPA e-TAPA... BARCELONA!!!

1ª 
e-TAPA e-TAPA
DE VOLTA POR...
ESPAÑA
ESTES SON OS INGREDIENTES...
ESTE É O RESULTADO...
DE QUE TAPA SE TRATA?

TÍPICO DE...
- BARCELONA -

O PROCESO...
 
 MMM...
RIQUIISISIISIMA!!
O CUSTE...
MOI ECONÓMICA!!!

TOD@S @S DETALLES...
MOI PRONTIÑO!!!

BARCELONA...
COMO NOS GUSTOU A TÚA TAPA!!!!
AMIG@S... PARA SEMPRE!!!
(RUMBA TÍPICA DE BARCELONA)
ADEU...

6 comentarios:

  1. Hola a todos.
    A Xiana gustoulle moito a canción dos Manolos. Tamen lle encantou a pantumaca.
    Que rico está ese pan tostado untado con tomate e un chorrito de aceite de oliva e con un bo xamon.
    Na nosa casa tomamolo bastantes veces. O papá de Xiana e quen o prepara moi ben.
    O papá de Xiana naceu en Barcelona pero veuse a vivir a sobrado dos Monxes cando tiña oito anos.
    No monasterio de sobrado dos Monxes saian unhas hamburguesas e salchichas riquísimas que as fabricaban os Monxes.
    Bicos a todos. Cristina. Maná de Xiana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. QUE PENA NON SABELO ANTES, QUE O PAPÁ DE XIANA ERA DE BARCELONA, MAÑÁ CONTÁMOLO!!! (O QUE NOS CONTOU XIANA ERA QUE ELA É DO BARCA!!! (E MENUDA SE LIOU...)
      TOMAMOS NOTA DO DE SOBRADO DOS MONXES...
      PERO NON NOS ESQUECEMOS DESA RECEITA PENDENTE... PARA CANDO VISITEMOS ANDALUCÍA!!!
      RICO NON FOI A PALABRA ADECUADA, DE FEITO...
      XIANA RECLAMOULLE ALGUÉN A SÚA 2ª REBANADA... QUE ELA ÍA LENTA PERO QUE QUERÍA AS DÚAS!!! XA O VERÁS CANDO TERMINE DE MONTAR O VÍDEO, NINGUÉN LLE FIXO FEO!!!
      BIKIÑOS A MOREAS...
      PARA UNHA MAMÁ COCIÑEIRA!!!

      Eliminar
  2. No dejais de sorprender ehh España de tapa en tapa, ME ENCANTA!!! Estare atenta a las proximas recetas, eso si, siempre os leere con el estomago lleno que sino... jajaja
    Un abrazo enooorme

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. DE 1º FELIZ AÑO!!!
      NOS ALEGRAMOS DE QUE TE GUSTE... A VER COMO RESULTE, LA 1ª ETAPA... SUPERADA CON ÉXITO!!!
      POR CIERTO...
      NO NOS PIERDAS DE VISTA, PORQUE PRONTITO TENEMOS MÁS NUEVAS...
      BIKIÑOS DE MIEL...
      PARA SEGUIDORA DIEZ!!!

      Eliminar
  3. ESTA FOI UNHA IDEA SUPER ORIXINAL A VERDADE E MOI APETECIBLE.
    NUNCA VIRA O PANTUMACA FEITO CON XAMÓN COCIDO, ESTE FIN DE SEMANA PROBAREMOS A VER COMO SABE PORQUE O ÚNICO QUE FALTABA E QUE A TRAVÉS DA WEB TAMÉN POIDESEMOS DEGUSTAR JAJAJA

    BICOS PARA ESTES COCIÑEIROS VIAXEIROS

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. AIII MARTHA A IDEA DO XAMÓN COCIDO... FOI DALGÚNS COCIÑEIR@S QUE O DÍA ANTERIOR NON LLE PUXERON BOA CARA AO XAMÓN SERRANO, ASÍ QUE POR ACORDO DECIDIMOS MERCAR DOS DOUS TIPOS...
      PERO HOXE A HORA DA PROBA... TOD@S PROBARON E PAPARON TODIÑO!!! E HAI ALGÚN QUE COÑECES MOI BEN... QUE INCLUSO TRIPITIU!!!
      POIS SI É PENA... QUE POLA WEB NON SE PUIDERA DEGUSTAR!!!
      BIKIÑOS A MOREAS...
      PARA UNHA SUPERMAMÁ COCIÑEIRA!!!

      Eliminar