miércoles, 30 de abril de 2014

NON É UN BISCOITO... CALQUERA!!!

NO MENÚ DE HOXE DO RESTAURANTE COKI...
 BISCOITO 
MOI ESPECIAL!!!

POR QUE?
- POLA SÚA FORMA, COR,...
NOONNNN...
-POLOS SEUS INGREDIENTES
NOONNNN...
PORQUE O FIXO PARA NOS A PROFE BEA!!!
(QUE NOS ACOMPAÑOU NAS ÚLTIMAS SEMANAS NO RESTAURANTE)
CORTAMOS E A DEGUSTAR!!!
HIPER-RICO...
REPETIMOS E REPETIMOS...
ATA REMATAR TODIÑO!!!
MOITÍSISISMAS GRAZAS BEA...
POLA TÚA AMABILIDADE E PACIENCIA...
E POLO TEU BISCOITO!!!
SABROSÍSÍSIMO
ATA PRONTO...

3 comentarios:

  1. Ola a todos!
    Hoxe Xiana levou setas cultivadas en sobrado dos Monxes. Son un regalo da avoa Paquita e da tía Carolina que se dedican ó cultivo de setas.
    As setas podense facer de moitas maneiras.
    En revolto de ovos
    Con taquiños de xamon e allo.
    Ou acompañando a unha carne estofada.
    Bueno así e como as solemos comer nos pero espero que busquedes a forma mais axeitada para probalas todolos cociñeiros e cociñeiras; incluidas as profes do restaurante Coki.
    Saludos. Cristina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. MOITÍSISIISMAS GRAZAS... FOI TODO UNHA SORPRESA, RECIBIR SEMELLANTE MANXAR, TEÑEN UNHA PINTAZA!!!
      HOXE ESTIVEMOS OBSERVANDO, DESCRIBINDO,... E PENSANDO COMO COCIÑALAS...
      PARA MOIT@S COCIÑEIR@S VAI A SER A SÚA PRIMEIRA VEZ...
      PERO ASEGURO QUE NON SERÁ A ÚLTIMA!!!
      MOITISISISMAS GRAZAS AVOA E TÍA DE XIANA...
      BIKIÑOS COCIÑEIR@S...
      PARA UNHA FAMILIA COCIÑEIRA!!!

      Eliminar
  2. UNHA APERTA MOI GRANDE PARA A PROFE BEA. GUSTOUME MOITO O BISCOITO E MÁIS OS SEUS CONTOS.

    MOREAS DE BICOS

    ResponderEliminar