NA XORNADA DE HOXE...
COCIÑAMOS E DEGUSTAMOS
CÍRCULOS!!!
CALES FORON OS INGREDIENTES E OS UTENSILIOS?
COUSAS DA NOSA CONTORNA,
QUE NON TEÑEN PARTES!!!
(EN PALABRAS DOS COCIÑEIR@S)
PERO ANTES DE PORNOS COAS MANS NOS CÍRCULOS...
ESCOITAMOS E INTERACTUAMOS CUN CONTO!!!
A CONTINUACIÓN...
O PROCESO
E A TÉCNICA?
A ESTAMPACIÓN...
OBSERVADE
GRANDES, PEQUENOS, CONCÉNTRICOS, DENTRO, FÓRA, ALINEADOS,...
HAINOS PARA TODOS OS GUSTOS
E TODOS
DELICATESEN...
A QUE SABERÁN?
ALGUNHAS DAS OPINIÓNS FORON...
A LIMÓN
A PLÁTANO
A QUEIXO
A MAZÁ
POR QUE SERÁ?
E
...
COMO NON PODÍA SER DOUTRO MODO A
GALLETA!!!
1º OBSERVÁMOLA...
2º DEGUSTÁMOLA...
MMM...
REENCANTOUNOS,
QUE SABROSA A RECEITA DE HOXE...
SODES UNS ARTISTAZAS,
NON VIRÍADES DE PARÍS,
PERO DE SEGURO CHEGADES ALÍ!!!
ATA A PRÓXIMA...
....ata París e mais alá!!! moi, pero que moi ben!!! artistazas de categoría!!!!
ResponderEliminarjajajajaja....vexo que Manuel fixo un plato especial : "círculo recheo a súa maneira"
saúdos cociñeir@s
TODA A RAZÓN, E MOI COMPLICADO... CON MOITOS CÍRCULOS CONSTRUIR UN SO E GRANDÍSIMO COMO DÍ MANUEL.
EliminarBIKIÑOS COCIÑEIR@S