COMO EN TODAS AS RECEITAS, CO "HOXALDRE DE VERDURAS" FIXEMOS EN EQUIPOS O SEU RESPECTIVO HISTOGRAMA, E DICIR A REPRESENTACIÓN GRÁFICA E CUANTITATIVA DAS NOSAS OPINIÓNS CULINARIAS SOBRE A RECEITA.
ADEMÁIS O HISTOGRAMA UTILIZÁMOLO COMO INSTRUMENTO QUE PON DE MANIFESTO A VERACIDADE DO NOSO "GUSTÓMETRO":
GUSTÓMETRO DO "HOXALDRE DE VERDURAS".- RICO
ASI FOI O PROCESO DA REALIZACIÓN DOS HISTOGRAMAS...
O "TRABALLO EN EQUIPO" É MÁIS DIFÍCIL DO QUE PARECE. REALIZAMOS MULTITUDE DE TAREFAS COMO COLABORAR, SUXERIR E APORTAR IDEAS, ADEMÁIS DE ACEPTAR AS DOS DEMÁIS E CONSENSUAR COS COMPAÑEIR@S CHEGANDO A ACORDOS.
NUNHA SOCIEDADE PLURAL NA QUE ESTAMOS INMERSOS A ESCOLA DEBE
EDUCAR DENDE O RESPETO
E TENDO EN CONTA A DIVERSIDADE DE OPINIÓNS.
EDUCAR DENDE O RESPETO
E TENDO EN CONTA A DIVERSIDADE DE OPINIÓNS.
Os sigo y veo que aprendéis mucho más que a cocinar. Esto del histograma está muy bien, valorar lo que hacemos siempre es educativo.
ResponderEliminarSeguid sorprendiendome.
Grazas por ensinarnos a cociñar caracois.
ResponderEliminarQueremoste moito María.
Por Hugo Vidal
SOIS MUY BUENOS HACIENDO HISTOGRAMAS, ME GUSTA COMO RESPETÁIS EL TURNO DE LOS COMPAÑEROS.
ResponderEliminar