martes, 3 de febrero de 2015

ZUME DE... LARANXA

OS COCIÑEIR@S SON TAN, TAN, TAN...
AUTÓNOMOS,
QUE NON HAI ZUME QUE SE LLES RESISTA!!!
HOXE TOCOU...
CON 
LARANXAS NATURAIS...
PURAMENTE GALEGAS!!!
CAL É O PROCESO?
TOMA NOTA...
CORTAR...
EXPRIMIR...
FACILÍSISISIISMO!!!
E RIQUISISIÍSIMO!!!!!!!

MOITÍSISISMAS GRAZAS FAMILIA DE ICÍA...
POR COMPARTIR CON TOD@S ESTA FROITA TAN NATURAL!!!
E MOITÍSISISISIMOS PARABÉNS COCIÑEIR@S...
POLO VOSO TRABALLO!!!

6 comentarios:

  1. UMMM CANTA VITAMINA XUNTA!!!!!!!!!!!!!! PERO UNA PAXARIÑO CONTOUME QUE HOXE A PROFE MARÍA SI FIXO DEGUSTACIÓN E NON DEIXOU NADAAAAAAAAAAA

    BIKIÑOS DE LARANXA COCIÑEIROS

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. JJEJEJE É QUE FOI UN TRABALLO COSTOSO... E HOXE APENAS EXPRIMIRON, E PARA APENAS DEGUSTAR... JEJEJEJ
      PERO AÍNDA HAI MOITAS LARANXAS!!! TODO AO SEU TEMPO... JEJEJJE
      HABERÁ PARA TODOS...
      BIKIÑOS DE LARANXA...

      Eliminar
  2. Qué ben esta merenda para estes fríos. Vitamina C para dentro. Qué traballadores!! Qué aproveite!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. SÍÍÍ.. CON TANTO FRÍO, É O MELLOR!!!
      TRABALLADORES, NON O DUDES...
      MOITISISÍSIMO!!!
      BIKIÑOS COCIÑEIR@S...

      Eliminar
  3. sandra mama pedrojueves, 05 febrero, 2015

    A esta receta faltalle un ingrediente k tamen ven moi ben po frio; o mel rico rico

    ResponderEliminar
  4. POIS NON NOS DEMOS CONTA... TEMOS UNHA MOI ESPECIAL.... QUE PRONTIÑO TEMOS QUE PROBAR!!!
    REGALÁRONNOLA.... E XA NOS TARDA!!!
    BIKIÑOS A MOREAS...

    ResponderEliminar