OS COCIÑEIR@S SON TAN, TAN, TAN...
AUTÓNOMOS,
QUE NON HAI ZUME QUE SE LLES RESISTA!!!
HOXE TOCOU...
CON
LARANXAS NATURAIS...
PURAMENTE GALEGAS!!!
CAL É O PROCESO?
TOMA NOTA...
1º CORTAR...
2º EXPRIMIR...
FACILÍSISISIISMO!!!
E RIQUISISIÍSIMO!!!!!!!
MOITÍSISISMAS GRAZAS FAMILIA DE ICÍA...
POR COMPARTIR CON TOD@S ESTA FROITA TAN NATURAL!!!
E MOITÍSISISISIMOS PARABÉNS COCIÑEIR@S...
POLO VOSO TRABALLO!!!
UMMM CANTA VITAMINA XUNTA!!!!!!!!!!!!!! PERO UNA PAXARIÑO CONTOUME QUE HOXE A PROFE MARÍA SI FIXO DEGUSTACIÓN E NON DEIXOU NADAAAAAAAAAAA
ResponderEliminarBIKIÑOS DE LARANXA COCIÑEIROS
JJEJEJE É QUE FOI UN TRABALLO COSTOSO... E HOXE APENAS EXPRIMIRON, E PARA APENAS DEGUSTAR... JEJEJEJ
EliminarPERO AÍNDA HAI MOITAS LARANXAS!!! TODO AO SEU TEMPO... JEJEJJE
HABERÁ PARA TODOS...
BIKIÑOS DE LARANXA...
Qué ben esta merenda para estes fríos. Vitamina C para dentro. Qué traballadores!! Qué aproveite!!
ResponderEliminarSÍÍÍ.. CON TANTO FRÍO, É O MELLOR!!!
EliminarTRABALLADORES, NON O DUDES...
MOITISISÍSIMO!!!
BIKIÑOS COCIÑEIR@S...
A esta receta faltalle un ingrediente k tamen ven moi ben po frio; o mel rico rico
ResponderEliminarPOIS NON NOS DEMOS CONTA... TEMOS UNHA MOI ESPECIAL.... QUE PRONTIÑO TEMOS QUE PROBAR!!!
ResponderEliminarREGALÁRONNOLA.... E XA NOS TARDA!!!
BIKIÑOS A MOREAS...